Segmen : Blogwalking On December by Sandra

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 • Selamat Datang Ke Blog Liyana Izzaty (LI) @ liyanasecreat (l.s) •
• Blog ni menggunakan perkataan Liyana , Saya & Aku •
• Mohon berkelakuan baik apabila disini •
• Terima kasih kerana bekerjasama •




Blog ini telah saya wujud kan pada tahun 2011 . Wahh ! blogku sudah berumur setahun lebih . Allhamdulilah Liyana telah berblog selama setahun lebih . Liyana suka simple-2 sahaja ! kalau banyak letak widget mungkin blog bertambah berat . Dan sudah pasti lambat load . Grrr -,- ! That's All For Night ! See you on tomorrow ! Insyaallah :)


Tag Victim ! 

Awak & Awak yang sedang baca post saya ini !




50 Mendoakan Liyana Mendapat Kejayaan !:

  1. blogwalking dari segmen yang sama..
    sudi2 la ke blog saya.. :)

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    #hepi blogging :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama. follow sini. enjoy BW :)

    ReplyDelete
  3. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama.

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama..done follow

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    ReplyDelete
  5. BW dari segmen yang sama

    happy blogging

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-on-december-by-sandra.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.