Nikon Giveaway By Ieqah Blog Gajah

Assalamualaikum | Annyeonghaseyo . Hari liyana join lagi GA yang dibuat oleh kak Ieqa .






Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana Liyana amat meminati 
gadge seperti Camera nikon dan lain lain . Saya rasa constent ni memang terhebat . Tak pernah lagi blogger lain membuat GA seperti ini . Liyana dah lama inginkan gadge seperti camera nikon . saya berharap tersangat - sangat dapat camera nikon sebab saya dah lama impikan nak ada camera . Kalau nak hadiah camera pon tunggu dapat 5A UPSR baru dapat . Kalau ada rezeki boleh memiliki camera nikon kalau tak redho jelah . Tapiii kak Ieqa I'm sorry sebab liyana tak ada gambar liyana bersama nikon . Liyana hanya ada camera telephone je . hurmmm . 


              

40 Mendoakan Liyana Mendapat Kejayaan !:

  1. thankss join yunk..akak bg adiahh nikon pendrive laaa syg..
    anyway goodluck

    ReplyDelete
  2. hye kita datang dr segmen yg sme...jum singgah & komen :)

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  3. Hi.
    Kite datang dari sini.
    http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
    All the best okey :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.